top of page

Verbinding

Tijdens mijn consulten heb ik regelmatig contact met opa's en oma's. Mijn eigen opa's en oma's hebben een grote invloed gehad op mijn kinderjaren. Nog steeds denk ik met plezier en liefde aan hen terug. Soms word ik door een geur, foto of gesprek terug gebracht naar die tijd en komen herinneringen boven.

Nu ik zelf kleinkinderen heb merk ik dat ik graag veel contact wil met mijn eigen kleinkinderen. Ik wil graag betrokken zijn en op de hoogte wil blijven van hun ontwikkelingen.


Deze periode is lichamelijk contact niet mogelijk maar door middel van Zoom, WhatsApp en Videobellen merk ik dat we juist nu meer tijd nemen om naar elkaar te luisteren. Helpen met schoolwerk of gewoon even kletsen. Meegaan met de veranderingen en aanpassen in de situatie.

Zo is het ook met de Spirituele wereld die altijd wel een manier vindt om een teken te geven, contact te leggen en hun aanwezigheid te laten voelen.

Wil jij graag contact met een overleden dierbare dan kunnen we dat ook via Zoom, Skype, videobellen etc. doen.

Stuur me een bericht via mail medium.ingekuik@yahoo.com , Messenger of telefoon 06-15386168 voor het maken van een afspraak.

Blijf verbonden, liefs Inge



61 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page