top of page

Huisdieren

Het is tijd voor een nieuw stukje en de afgelopen dagen ben ik al wat aan het bedenken over wat ik ga schrijven. Een heel plan en scenario speelt zich dan al af in mijn hoofd maar zo werkt het niet met de Spirituele wereld. Daar is geen vooropgezet plan, geen draaiboek en ook geen lijstje met vragen en antwoorden. Het komt zoals het komt. Wel staat vast dat je er de tijd voor moet nemen. En er voor gaan zitten. Ik had al een onderwerp bedacht maar ik ben eerst even rustig gaan zitten met een pak orakelkaarten (Magische Eenhoorns van Doreen Virtue) in mijn handen. Tijdens het schudden dwaalden mijn gedachten al af naar mijn blog. Hoe mooi ik het ga maken en hoe fijn mensen het vinden om te lezen. Normaal gesproken valt er vanzelf DE kaart uit die nodig is maar nu hélemaal niks. Okay dat wilde wat vertellen aan mij. Mijn focus en vraag is niet duidelijk genoeg blijkbaar. Dus opnieuw: Over welk onderwerp moet mijn blog dit keer gaan? Dan valt er direct al een kaart uit met als onderwerp "Huisdieren"

Logisch denk ik direct want we hebben zelf een grandioze kat Simba. Simba weet wanneer ik thuis een consult geef. Hij blijft dan in de buurt en wacht net zolang tot de klant er is. Hij voelt haarfijn aan wanneer iemand verdriet heeft en gaat dan voorzichtig bij die persoon zitten. Of hij gaat rustig liggen slapen en gaat pas naar buiten wanneer hij vindt dat zijn hulp niet meer nodig is.

Omdat ik ook Dierencommunicatie doe werd ik een tijdje geleden benaderd door iemand die een puppy heeft met problemen en ze wilde graag weten wat er aan de hand was. In dit geval ben ik bij hun thuis geweest en ben ik gaan zitten en voelen. In gesprek gaan met het kleine bange hondje was met kleine stapjes maar geleidelijk werd het rustiger en kon er zich een beeld bij mij vormen. Tijdens de terugkoppeling met de eigenaar werd veel herkend en op deze manier kon ze haar hondje beter begrijpen en begeleiden. Een paar weken later kreeg ik een berichtje dat het stap voor stap beter gaat met de pup en de eigenaresse.

Soms krijg je net als zij van alle kanten zoveel goed bedoelde adviezen van andere huisdier eigenaren en experts dat je niet meer weet wat je moet doen. Als eigenaar wil je het beste voor je dier en wanneer de dierenarts niets kan vinden wat de oorzaak van bepaald gedrag is kan een Medium een ander licht werpen op wat er speelt. Dieren weten zelf wel wat er is. Communicatie is dan het allerbelangrijkste middel tussen mens en dier.


26 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page